[...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]
[...] u mnie w samej "kawie" wchodzi ~150g tł dziennie, moze nawet wiecej Udka z kurczaka to raczej niezbyt tluste mieso, Jadlem dzis mielona tlusta jagniecine, pelnotlsuty ser, jaja na smalcu, salami, boczek, frytki na smalcu, majonez, kwasna smietane 30%, smietanke 50% Uzyskanie kazdej ilosci tluszczu nie stanowi dla mnie problemu, przy bialku do [...]
[...] ten problem w głowie polega jeżeli źle myślę. A poza tym prosiłem o podanie jakie badania zrobić żeby wszystko wyszło i żeby wykluczyć praktycznie wszystko tak jak pisałem jaja nerki itp a każdy co chwile mi wyjeżdża ze z głową coś mam nie tak, każdy by się wk***il. I tu muszę zaznaczyć że nie myślę o tym i nie jest to najważniejsza rzecz w [...]
Cześć! Tak makro jest jak najbardziej w porządku. Warto też abyś zadbał o jakość pożywienia Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze stanowią podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to 9kcal. Źródłami tłuszczu są: [...]
Cześć! Tak makro jest jak najbardziej w porządku. Warto też abyś zadbał o jakość pożywienia Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze stanowią podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to 9kcal. Źródłami tłuszczu są: [...]
[...] Następnie odejmij 200-300kcal i podziel makroskładniki: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]
Cześć! Jesteś młody, także wymiarami nie musisz się przejmować, bo jeszcze nie skończyłeś rosnąć i jeszcze wiele zmian w wyglądzie przed Tobą. Jedną z rzeczy, która pomoże Ci w utrzymaniu niskiego poziomu tkanki tłuszczowej jest to w jaki sposób będziesz jadł. Aby wiedzieć ile powinieneś jeść zachęcam byś zerknął na kalkulator poniżej. Jedną z [...]
[...] by po wyliczeniu makra dobrze podzielić makroskładniki: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]
Cześć! Ilość tłuszczy zdziebko moim za mała, ilość białka odrobinę duża, ale nie ma tragedii. Generalnie rzecz ujmując zerknij proszę na poniższy artykuł aby obliczyć ilość kalorii potrzebnych dla Ciebie:
[...] się też sugestie mówiące, że wyższe spożycie jaj może zmniejszać ryzyko udaru… Jak więc podchodzić do konsumpcji jaj w świetle dostępnych danych? Jedne badania mowia, ze jaja wplyw maja na poziom cholesterol, inne, ze konsumpcja cholesterolu nie ma znaczenia na jego poziom we krwi itd. W kazdym w tych przypadkow trzeba po prostu kierowac sie [...]
Cześć! Na zdjęciach widać, że już jest dobry poziom tkanki tłuszczowej aby rozpocząć budowanie masy mięśniowej. Zachęcałbym Cię do tego aby przez najbliższe 2 tygodnie być na tzw. zerze kalorycznym i później spokojnie dokładać 200-400kcal co 7-10 dni.
[...] bladza i czekaja az do skutku, Po takim cyklu trwale zablokowanie jest nierealne, wiec Twoj odblok to tylko kwestia czasu, HCG niepotrzebne jak wyzej ktos napisal, jaja najprawdopodobniej pracuja normalnie, ale nie maja bodzca do pracy (LH), Clomid 50mg dziennie, az do odblokowania, Przy hipogonadyzmie clomid bywa podawany nawet 2 [...]
[...] kolega co podał pierwszy przepis i mi nie wychodziło :D ale trening czyni mistrza i trochę zmieniłem przepis :) ok tych 100g płatków owsianych (ewentualnie pół szklanki) 2 jaja oliwa miód cynamon jakiś dżem czasem dla smaku :) mąka Głównie zmieniłem to, że dodaję mąkę, bo bez niej było za płynne to wszystko. Robię tak jak w przepisie tylko z [...]
zalewasz wrzątkiem, odstawiasz na minutę, odcedzasz, wbijasz jaja, mieszasz, smażysz nie musisz studzić Zmieniony przez - grrubas w dniu 2011-05-12 14:52:00
jest pyszne ale nie formuja mi sie placki tylko taka papka a wszystko dobrze robie nawet moja mamuska robila i tez nie wyszlo w formie plackow dodajesz cale 2 jaja?
[...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]
[...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]
[...] 20g na każdy posiłek. Dobierając produkty do diety, wybierajmy w miarę możliwości te o jak najniższym poziomie przetworzenia. Z produktów białkowych będą to głównie mięsa, jaja, ryby oraz nabiał. Z produktów węglowodanowych kasze, ryże, płatki owsiane, ryżowe, jaglane, ziemniaki oraz owoce i warzywa. Z produktów tłuszczowych będą to orzechy, [...]
[...] nie wiedzieli ze trzyma sie je w lodowce, moze akurat trafiles na takie ktore ktos zle przechowywal i lipa bo jak widac wiekszosci dziala. po temacie Nie siej fermentu przyjacielu. Hcg przechowuje sie w lodowce zgodzę się ale dopiero po rozrobieniu przed zmieszaniem nie jest to konieczne. I potwierdzam hcg shree działa bdb jaja puchną w oczach :D
Po zmianach wygląda lepiej. Zejście na niski poziom tkanki tłuszczowej i dopiero wtedy budowanie powinno być dobrym rozwiązaniem. Posilki w dziennik wprowadzaj osobno a nie po obróbce. Powinny być jaja a nie jajecznica. Zmieniony przez - domer w dniu 2017-11-29 16:06:56